Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@10:51:14 GMT

با گران فروشی مدیران ‌خودرو آشنا شوید!

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۴۲۴۶

با گران فروشی مدیران ‌خودرو آشنا شوید!

چند ماهی است که قیمت‌ خودرو در بازار در مسیر کاهشی پیش ‌می‌رود و هر روز ریزش بیشتری را تجربه می‌کند. این روند کاهشی به گونه‌ای ادامه پیدا کرده است که در گروه محصولات مدیران‌خودرو قیمت‌های بازار از قیمت‌های کارخانه‌ای محصولات کمتر شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از ایسنا، بیش از یک ماه است که روند قیمت‌ها در بازار نزولی شده و متقاضی چندانی در بازار وجود ندارد؛ مگر افرادی که نیاز فوری به خودرو دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال که بازار خودرو به گفته فعالان این حوزه، در آرامش مطلق به سر می‌برد، اتفاقی جالب نیز بعد از نزدیک به دوسال، مجددا اتفاق افتاده است. 

اردیبهشت سال گذشته موضوع گرانفروشی شرکت مدیران‌خودرو نسبت به قیمت محصولات آن در بازار آزاد مطرح شد؛ تا جایی که پرونده این شرکت تعزیراتی هم شد. البته پس از ورود سازمان حمایت و ارجاع پرونده این شرکت به تعزیرات نیز، گاها این دست گران‌فروشی‌های مدیران‌خودرو نسبت به بازار آزاد دیده شد.

حال پس از گذشت نزدیک به دو سال، بررسی بازار نشان می‌دهد که قیمت برخی خودروها در بازار آزاد نسبت به قیمت کارخانه‌ای آن‌ها، پایین‌تر است.

در حالی که به گوش می‌رسد این نزول قیمت‌ها تا حد قیمت کارخانه‌ای و حتی پایین‌تر از قیمت کارخانه‌ای محصولات رخ داده است اما سعید موتمنی- رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران- این موضوع را فقط از آن محصولات گروه صنعتی مدیران‌خودرو می داند.  

به‌طور مثال رصد بازار نشان می‌دهد که برخی خودروها همچون جک S۵ اتوماتیک و جک S۳  اتوماتیک در بازار به ترتیب ۶۳۰ میلیون تومان و ۴۷۰ میلیون تومان قیمت دارند. این در حالی است که این خودروها از در کارخانه‌ نیز به ترتیب ۱۳۰ و ۶۰ میلیون تومان گران‌تر عرضه می‌شوند. کرمان موتور برای جک S۵ نرخ ۷۶۰ میلیون تومان و برای جک S۳، نرخ ۵۳۰ میلیون تومان تعیین کرده بود.

اما در گروه محصولات مدیران خودرو، MVM X۵۵ اتوماتیک اکسلنت اسپورت که با نرخ ۸۵۵ میلیون تومانی و MVM X۵۵ اتوماتیک اسپورت با نرخ ۸۴۰ میلیون تومان از سوی کارخانه قیمت‌گذاری شده‌اند در بازار آزاد به ترتیب ۴۰ و ۵۰ میلیون ارزان‌تر، تعیین قیمت شده‌اند و به ترتیب ۸۱۵  و ۷۹۰ میلیون تومان قیمت دارند.

MVM X۳۳  اسپورت که از سوی کارخانه ۵۶۲ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده، در بازار ۳۲ میلیون تومان ارزان‌تر و با قیمت ۵۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. همچنین مدل اتوماتیک آن ( MVM X۳۳  اسپورت اتوماتیک) با قیمت ۵۷۰ میلیون تومان، ۲۷ میلیون تومان ارزان‌تر از کارخانه قیمت دارد.

در گروه محصولات MVM X۲۲، مدل اتوماتیک لاکچری آن ۴۷۹ میلیون تومان توسط مدیران‌خودرو تعیین قیمت شده؛ در حالی در بازار آزاد ۳۴ میلیون تومان پایین‌تر و به قیمت ۴۴۵ میلیون تومان پیدا می‌شود.

در آخرین لیست قیمتی ارائه شده توسط این شرکت به ترتیب MVM X۲۲ دنده‌ای لاکچری  ۳۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و  MVM X۲۲ اکسلنت اسپورت نوع دنده‌ای آن ۴۱۰ میلیون تومان و اتوماتیک آن ۴۹۷ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که هریک از این خودروها به ترتیب در بازار آزاد ۳۶۵ میلیون تومان، ۳۸۵ میلیون تومان و ۴۶۰ میلیون تومان ارزان‌تر هستند که بدین ترتیب MVM X۲۲ دنده‌ای لاکچری ۲۴ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان، MVM X۲۲ دنده‌ای ۲۵ میلیون تومان و MVM X۲۲ اتوماتیک ۳۷ میلیون تومان در کارخانه گران‌تر هستند.  

آخرین خودروی گران‌تر از بازار این شرکت  MVM ۳۱۵ پلاس اتوماتیک ۴۲۰ میلیون تومانی است که در بازار ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر قابل خریداری است؛ چراکه بازار قیمت این خودرو را ۳۹۰ میلیون تومان تعیین کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار مدیران خودرو گران فروشی بازار خودرو واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار میلیون تومان ارزان تر میلیون تومان بازار آزاد مدیران خودرو کارخانه ای دنده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول